Raadslid in beeld Rob Levie

Wie ben je?
Al vroeg bleek dat een commercieel beroep het beste bij mij zou passen. Na een gedegen opleiding bij een bekend Nederlands warenhuis werd ik inkoper van o.a. wijnen en facilitaire zaken. Daarna volgde mijn eigen B.V. Goodlock en interim inkoopmanagementactiviteiten. Ik ben getrouwd met Thea en wij hebben 2 kinderen en 3 kleinkinderen.
Ik had nooit gedacht dat de politiek mij zo enorm zou boeien en ik ook nog vicefractievoorzitter zou worden van de grootste politieke partij in Heiloo en daarnaast nog, als vrijwilliger, redacteur van een nieuwsbrief voor ouderen, Springlevend.
Wat wil je voor Heiloo bereiken?
Heiloo staat nu op plaats 15 van alle Nederlandse gemeenten. Met de beste mix van wonen, werken, zorg, veiligheid, cultuur, rust en ruimte. Ik denk dat wij nog wel een paar plaatsen kunnen stijgen.
Hoe wil je dit realiseren?
Die ambities staan in ons verkiezingsprogramma. Dat kunt u binnenkort lezen op onze website, www.heiloo-2000.nl
Heb je mooie voorbeelden van resultaten die jouw fractie (met de coalitie) heeft bereikt?
Een kleine greep: afschaffen hondenbelasting, behoud Zwembad ’t Baafje, Het GGZ gebouw is nu een bruisend zaken- en cultureel centrum, ontwikkeling Boekelermeer, woningbouwprojecten Nieuw Varne en Zuiderloo, Buk Buk weer naar de jeugd. En niet te vergeten de ondertunneling van de Vennewatersweg en de aansluiting A9.
De afgelopen jaren heeft de aansluiting A9 de gemoederen in ons dorp aardig beziggehouden.
Het doet me een beetje denken aan 1975. Toen waren er in Amsterdam rond de Nieuwmarkt rellen i.v.m. de aanleg van de metro. De tegenstanders riepen geen buizen maar huizen. Enkele honderden panden moesten worden gesloopt. Dit is nu ruim 40 jaar geleden. Wie denkt daar nu nog aan als hij in de metro van Amsterdam zit? En zo zal het naar mijn gevoel ook gaan met de aansluiting.
Wat wil je nog verder delen met de inwoners van Heiloo?
Een lid van de gemeenteraad dient het belang van alle inwoners en daarbij moet je keuzes maken en dat is lang niet altijd even makkelijk. Maar u hoort mij niet klagen, het is eervol, prachtig en dankbaar werk

Recommended Posts