Raadslid in beeld Cor de Boer

Wie ben je?
Tot 2005 was ik filiaalbeheerder van een Spaarbank in Heiloo. Daarna heb ik mij gevestigd als assurantie tussenpersoon met een eigen kantoor. In mijn jonge jaren ben ik nog bij Sportvereniging “De Foresters” bestuurslid geweest.

Wat wil je voor Heiloo bereiken?
HEILOO-2000 heeft in de lopende raadsperiode al heel veel bereikt en ik hoop dat wij de lijn van ons beleid de komende jaren kunnen voortzetten. Tenslotte is HEILOO-2000 al bijna 50 jaar van vaste waarde in ons mooie en gezellige groene dorp.

Hoe wil je dit realiseren?
Het verkiezingsprogramma is momenteel nog “in de maak” maar ligt, zoals te verwachten, in het verlengde van ons huidige beleid. Begin volgend jaar zal dit worden gepubliceerd, u moet dus nog even geduld hebben.

Heb je mooie voorbeelden van resultaten die jouw
Fractie (met de coalitiepartners) heeft bereikt?
Ik vind het buitengewoon prettig dat de buitensportverenigingen er in geslaagd zijn een voor elke partij betaalbare huur te realiseren. Dit hebben we vanaf het begin van de gesprekken van harte ondersteund en er ligt nu een resultaat waar we allemaal trots op kunnen zijn.

Wat wil je nog verder delen met de inwoners van Heiloo?
Ruim 2 jaar gelden ben ik weggegaan bij de NCPN en overgestapt naar HEILOO-2000.
Dat was een hele moeilijke beslissing kan ik u verzekeren, het heeft me heel wat slapeloze nachten bezorgd, maar ik kon niet anders.
De sfeer en de verhoudingen waren dermate verstoord dat ik geen andere keuze had.
Toch wilde ik mij blijven inzetten voor Heiloo en haar bewoners. Vanuit het goede contact met de Heiloo-2000 raadsleden
heb ik toen de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of ik bij hun mijn raadslidmaatschap
kon voortzetten. Dat was geen gemakkelijke beslissing, niet voor hen en niet voor mij. Gelukkig stond de deur voor mij open en werd ik in hun midden opgenomen.
Ik voelde me snel thuis en ben hen daar nog steeds zeer dankbaar voor. Ook tijdens mijn ziekte hebben ze me niet laten zitten en werd ik getroffen door
hun sociale betrokkenheid.

Recommended Posts