Groslijst vastgesteld 24 uitstekende kandidaten!

HEILOO – Op 19 januari heeft HEILOO-2000 in de Algemene Ledenvergadering de groslijst (kandidaten voor de gemeenteraad) en het verkiezingsprogramma vastgesteld.

Fractievoorzitter Corrie Konijn: “Wij zijn uitermate tevreden over de groslijst met goed ingevoerde mensen. Het is een goede mix van ervaring, enthousiasme en talent.”

Op nummer 1 de lijsttrekker en huidige wethouder Fred Dellemijn, gevolgd door de fractievoorzitter Corrie Konijn. De derde plaats wordt ingenomen door Linda Veerbeek, zij bezet al geruime tijd de Commissie Openbare Ruimte en kent haar dossiers door en door. De nummer 4 is Rob Levie, een ervaren raads- en commissielid. Op nummer 5 staat Michel Engelsman, Commissielid Maatschappelijke Zaken. Op nummer 6 staat Femma Hofman, moeder van 2 kleine kinderen en volledig ingewerkt bij de Commissie Maatschappelijke Zaken. De zevende plek wordt ingenomen door nieuwkomer Marc Klamer, marketingman en voormalig voorzitter van de maatschappelijke denktank. Nummer 8 is Bas den Besten, eerstehulpverpleegkundige, jong en zeer gedreven, ingewerkt bij de Commissie Openbare Ruimte. Op nummer 9 staat Rob Hensen, hij is al jaren betrokken bij de partij. Op nummer 10 staat Aris de Wit; 12 jaar heeft Aris in de raad gezeten voor de partij. Maar ook de oude en vertrouwde partijmensen als Tom ten Hoope, John Daas en Jan Valkering ontbreken niet, zij hebben de rol van lijstduwer op zich genomen.

Recommended Posts